Kotisivuni Suomeksi My website in English
Seuraa minua Facebookissa! Seuraa minua Twitterissä! Seuraa minua Instagramissa!
TableTOp
NaviLeft Tuoreimmat autourheilu-uutiseni Minä ja kilpailukalustoni Kilpailukalenterini ja tulokset Parhaimmat kuvani Vauhdikkaimmat videoni Nautinnolliset elämyspalveluni Yhteistyökumppanit vauhdissani mukana Ota yhteyttä ja kannusta NaviRight
MiddleBar
 
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Kumppanit

Mad-CrocMadCroc - www.mad-croc.com
MadCroc on hollantilaisvalmisteinen hiilihapollinen tauriini-, vitamiini- ja kofeiinipitoinen energiajuoma. Mad Croc nimellä valmistetaan myös Mad Croc Energy Gum -purukumia, alkoholipitoista Croc's Tail -energiajuomaa ja sokeritonta Mad Crocia. Mad Crocin maahantuoja Suomessa on Altia Oyj.

TietoAkseliTietoAkseli - www.tietoakseli.fi
TietoAkseli Oy on Suomen Taloushallintoliitto ry:n hyväksymä ja valvoma auktorisoitu tilitoimisto. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Jyväskylän keskustassa Kolmikulmassa, Helsingissä, Herttoniemessä, keskellä voimakkaasti kehittyvää yrityspuistoaluetta, sekä Oulussa Technopolis Linnanmaalla.

Plus KatsastusPlus Katsastus - www.plus.fi
Plus Katsastus palvelee kaikissa ajoneuvoihin liittyvissä katsastusasioissa ammattitaidolla, asiantuntevasti ja ennen kaikkea hyvällä ja aidolla palveluasenteella. Lisäksi rekisteröintipalvelut, omistajan vaihdot, vakuutukset ja siirtoluvat hoituu Plus Katsastuksen kautta.

Plus PikahuoltoPlus Pikahuolto - www.pluspikahuolto.fi
Autosi pikahuoltopalvelut aikaa varaamatta! Plus Pikahuollosta saat kätevästi kaikki lamppujen ja pyyhkijänsulkien vaihdot sekä esimerkiksi akun vaihdon. Yrityksen käytössä on myös nykyaikainen vikakoodien lukulaite, joten vikadiagnoosit ja kustannusarviot saat myös odottaessa aikaa varaamatta.

Mobil 1 ExpressMobil 1 Express - www.mobil1.fi
Mobil 1 on maailman johtava synteettisten moottoriöljyjen tuotemerkki, jonka tuotteet antavat moottorille poikkeuksellisen suorituskyvyn ja suojan. Mobil 1 Express öljynvaihtopisteet ovat erinomainen yhteistyökumppani autoasioissa.

SihvariSihvari Oy - www.sihvari.fi
Sihvari Oy on vuonna 2002 perustettu keskisuomalainen yritys. Päätoimialamme on jätehuolto ja kuljetustoiminnot. Tarjoamme kotitalouksille ja yrityksille kokonaisvaltaista jätehuoltoa ammattitaidolla; jäteastioiden ja lokakaivojen tyhjennystä, viemäreiden avausta sekä siirtolavapalvelua. Lisäksi Jyväskylässä sijaitseva rekkapesula palvelee kuljetusalan yrityksiä. Työllistämme kaksikymmentä ammattilaista.

MotoCutMotoCut - www.motocut.fi
MotoCut katkaisukoura on uuden sukupolven katkaisulaite. Se kiinnitetään kaivinkoneeseen, josta se saa voimansa. Sen helppokäyttöisyys ja luotettavuus ovat vertaansa vailla. Maailmanmarkkinoilla ei ole timanttilaikoilla toimivaa vastaavaa laitetta. Katkaisukoura syrjäyttää miestyövoiman fyysisesti raskaassa paalunkatkaisu työssä.

KariTeamKariTeam - www.kariteam.fi
Jyväskyläläinen on perinteikäs toimisto ja paino-alan toimittaja ja toteuttaja, joka palvelee sinua niin painotöissä ja toimistotekniikassa sekä -tarvikkeissa.


Matthias FriedMatthias Fried Oy - www.matthiasfried.fi
Matthias Fried Oy on Keski-Suomen suurin ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjä, joka myy, huoltaa ja asentaa laadukkaat ilma- ja maalämpöpumput nopeasti ja huolellisesti.

Figaro RestaurantFigaro Restaurant - www.figaro.fi
Ravintola Figaro on tunnelmallinen 90-paikkainen ruokaravintola Jyväskylän keskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa. Viihtyisä ilmapiiri rakentuu ystävällisestä ja ammattitaitoisesti palvelevasta henkilökunnasta, hyvästä ruoasta ja useasti palkitusta, laajasta viinivalikoimasta.

RiihivuoriRiihivuori - www.riihivuori.fi
Riihivuori on laskettelukeskus, joka sijaitsee Muuramessa, lähellä Jyväskylää. Siellä on 8 rinnettä, 4 hissiä ja yksi maksuton lastenhissi. Rinteiden pituudet ovat 500-800 m. Riihivuoressa on itä-sekä pohjoisrinteet. Itärinteet ovat loivemmat mutta pohjoisrinteet ovat vaativammat, ja siellä sijaitsee Mikko Ronkaisen nimikkorinne. Samaisessa rinteessä sijaitsee myös kumpareikko.

Kart In ClubKart'in Club - www.kic.fi
Kart´in Club on täyden palvelun kokous- ja kartingkeskus Helsingin Käpylässä ja se tarjoaa korkeatasoiset puitteet niin yrityksille kuin yksittäisillekin kartingista kiinnostuneille henkilöille. Noin 500 metriä pitkän kartingradan lisäksi Kart'in Clubilta löytyvät tasokkaat ja siistit kokoustilat sekä kolme edustussaunaa. Näissä tiloissa voit nauttia myös herkulliset ateriat ruokajuomineen.

K-Rauta ProCenter MerituuliK-Rauta ProCenter Merituuli - www.procenter.fi
K-rauta Merituuli on sisustajan, rakentajan ja remontoijan täyden palvelun rautakauppa, josta löydät kaiken puutarhavälineistä lattioihin ja taulukoukuista talopaketteihin. Säästä rahaa – elä mukavammin!

OdecoOdeco - www.odeco.fi
Odeco on organisaatioiden tuloksellisuuden rakentaja. Yritys palveluja organisaatioiden erilaisiin kehitysvaiheisiin ja -tarpeisiin. Odecon missio on auttaa jokaista asiakastamme kehittymään.

Kymen Septech Oy Dynamo Kymen Septech Oy Dynamo - http://www.septech.fi
Kymen Septech Oy on vuonna 2001 perustettu yritys, joka toimii moottoriurheilun parissa. Yritys huoltaa kilpureita sekä tekee nukkauspinnoituksia ja erilaisia korjaus- ja metallitöitä. Riku Sepän luotsaama yritys myös vuokraa kilpureita niin ralliin, rallisprinttiin kuin rallicrossiin. Kilpailukaudella 2016 Kymen Septech Oy Dynamo ylläpitää minun Mitsubishi Lancer WRC autoa.

GTM Motorsportin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.netMediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi
Jyväskyläläinen digitaalisen median viestintätoimisto MediaGuru Jack Bacon toteuttaa mediapalvelumme laidasta laitaan. Vuodesta 2002 lähtien lukuisten yritysten kuin aina MM-sarjasta tuttujen rallikuljettajien mediapalvelujen toteuttaja on myös minun valintani! Suosittelen!

Bubbling under:

eQ Saizeri PrintSport Racing Keski-Suomen Prototekniikka Sisä-Suomen Koneistus
 
Mikko Eskelisen kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - Digitaalisen median tuotantostudio - www.mediaguru.fi