Kotisivuni Suomeksi My website in English
Seuraa minua Facebookissa! Seuraa minua Twitterissä! Seuraa minua Instagramissa!
TableTOp
NaviLeft Tuoreimmat autourheilu-uutiseni Minä ja kilpailukalustoni Kilpailukalenterini ja tulokset Parhaimmat kuvani Vauhdikkaimmat videoni Nautinnolliset elämyspalveluni Yhteistyökumppanit vauhdissani mukana Ota yhteyttä ja kannusta NaviRight
MiddleBar
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Moottoriurheilua suurella sydämellä21.5.2017 - Mikko Eskelinen ja Maxx Ebenal jälleen palkintokorokkelle Lamborghini Super Trofeo Aasian mestaruussarjan Thaimaan toisessa osakilpailussa - Kanssakilpailijan osuma oli päättää kilpailun

Eilen lauantaina jyväskyläläinen Mikko Eskelinen nappasi kanadalaisen tallitoveri Maxx Ebenalin kanssa pitkän autourheilu-uransa kolmannen peräkkäisen Lamborghini Super Trofeo Aasian mestaruussarjan palkintokorokesijoituksen ja tänään kaksikko jälleen juhlisti menestystä Thaimaan Buriramin kansainvälisellä moottoriradalla ajetussa kilpailukauden neljännessä lähdössä.


Kahdeksannesta lähtöruudusta matkaan startannut Maxx Ebenal kohtasi draamaa heti kilpailun ensimmäisessä mutkassa kun yli-innokas kanssakilpailija osui auton takarenkaaseen siten, että kilpurin alatukivarsi vääntyi ja pyöränkulmat menivät isosti sekaisin. 28 minuutin kilvanajon jälkeen Ebenal toi auton Eskeliselle, joka urheasti vikuroivalla autolla taisteli PRO-AM luokan palkintokorokkeen alimman sijan.

Tapahtumarikkaassa kilpailussa saksalaisen Leipert Motorsportin Lamborghini Huracanilla ajanut Eskelinen ja Ebenal saapui maalilipulle yleiskilpailun 11. nopeimpana. PRO-AM luokassa sijoitus riitti kolmanneksi korkeimpiin mestaruuspisteisiin jonka myötä kaksikko on neljän ajetun osakilpailun jälkeen luokan hopeasijalla.

- Eilisen kolmannen sijan myötä lähdimme tänään tosissaan haastamaan kärkikuljettajat, mutta pahaksi onneksi se riemu kesti kilpailun ensimmäiseen mutkaan saakka, jossa takanamme ollut kanssakilpailija osui automme takarenkaaseen. Osuma oli niin kova, että se huolella sekotti pyöränkulmat jonka seurauksena auto ei edes suoralla osuudella mennyt metriäkään suoraan. Onneksi kuitenkin päätimme taistella ja se palkittiin tavoitteidemme mukaisella palkintokorojesijoituksella, Eskelinen kertoo.

- Kilpailukausi on alkanut erinomaisesti kun kuukausi sitten Malesiassa saavutimme kaksi hopeista ja nyt täältä Thaimaan Buriramista kaksi kolmatta palkintokorokesijoitusta. Lisäksi kun eilen tallitoverimme nappasivat yleiskilpailun kolmannen ja tänään toisen sijan niin tunnelmat ovat vähintäänkin juhlalliset. Tästä on hieno jatkaa kohti Juhannuksena Japanissa ajettavia kilpailukauden kolmatta viikonloppua, jossa yritämme jälleen haastaa kanssakilpailijamme.

Yleiskilpailun voittoon ajoi eiliseen tapaan malesialainen Afiq Yazid ja japanilainen Kei Cozzolino. C More Max näyttää Thaimaan Buriramin osakilpailijen tapahtumat ns. koostelähetyksenä 22.06.2017 klo 20:35.

Lopputulokset Lamborghini Super Trofeo Thaimaa 21.5.2017: 2. osakilpailu, yleiskilpailu top-5:
1. Afiq Yazid (MAS) & Kei Cozzolino (JPN)
2. Ben Gersekowski (AUS) & Rory Collingbourne (UK)
3. Armaan Ebrahim (MAS) & Jack Bartholomew (UK)
4. Rik Breukers (UK) & Nigel Farmer (NZ) (Pro-AM 1.)
5. Carrie Schreiner (GER) & Richard Goddard (NZ), (Pro-AM 2.)
---
11. Mikko Eskelinen (FIN) & Maxx Ebenal (CAN), (Pro-AM 3.)

Lamborghini Super Trofeo Asia 2017 sarjatilanne, 4/12 osakilpailua, PRO-AM-luokka, top-3:
1. Rik Breukers & Nigel Farmer, 59 pistettä
2. Mikko Eskelinen & Maxx Ebenal, 45 pistettä
3. Carrie Schreiner & Richard Goddard, 34 pistettä


20.5.2017 - Mikko Eskelinen ja Maxx Ebenal palkintokorokkeelle Thaimaan kuumuudessa - Pro-AM Luokan kolmas sija kertoo tasaisesta suorittamisesta

Thaimaan Buriramin kansainvälisellä Changin kilparadalla ajetussa Lamborghini Super Trofeo Aasian ratasarjan kilpailukauden kolmannessa osakilpailussa jyväskyläläinen Mikko Eskelinen ja hänen kanadalainen tallitoveri Maxx Ebenal saavuttivat jälleen tavoitteensa kun palkintokorokkeella juhlivat kolmanneksi korkeimpia sarjapisteitä. Yleiskilpailussa he olivat seitsemänneksi nopeimpia.

Saksalaisen Leipert Motorsport tiimin 620 hevosvoimaisella Lamborghini Huracan autolla ajanut kaksikko starttasi kahdeksannesta lähtöruudusta 50 minuutin ja 30 kierroksen mittaiseen kilpailuun. Eskelinen otti hieman varovaisen lähdön eikä päässyt haastamaan edestään lähtenyttä - ja sittemmin PRO-AM -luokan voittanutta Carrie Schreinerin ja Richard Goddardin autokuntaa. Myöskään matka ei riittänyt saavuttamaan kakkosruudusta ongelmia kohdannutta sarjajohtaja Rik Breukersin ja Nigel Farmerin autokuntaa, jotka saapuivat maalilipulle 0,325 sekuntia Schreineria ja Goddardia hitaampana. Eskelinen oli silti tyytyväinen kolmanteen peräkkäiseen palkintokorokesijoitukseensa ja kolmanneksi korkeimpiin mestaruuspisteisiin.

- Olin lähdössä hieman pehmeä ja ensimmäiseen mutkaan saavuttaessa menetin yhden sijan. Kuitenkin oman ajovuoroni aikana pystyin nousemaan tuon menetetyn sijan ja 23 minuutin kilvanajon jälkeen toin kahdeksannella sijalla saksalaisen Leipert Motorsportin kilpa-auton tallitoverini Maxx Ebenalille, joka omalla ajovuorollaan myöskin teki tasaisen varmaa työtä. Noin 130 kilpailukilometrin jälkeen Maxx toi automme maalilipulle seitsemäntenä, vain 16,234 sekuntia PRO-AM luokan kauden avausvoiton ottanutta Schreinerin ja Goddardin autokuntaa, Eskelinen kertoo.

- Schreiner ja Goddard ajoivat viisi viikkoa sitten Malesiassa PRO-luokassa ja nyt Lamborghinin kilpailuorganisaatio oli pudottanut heidät ajamaan PRO-AM luokkaan. Eli mikäli he olisivat edelleen ajaneet PRO-luokassa niin olisimme olleet toisia, mutta toisaalta turha on jossitella vaan yritetään huomenna ajettavassa toisessa osakilpailussa laittaa paremmuusjärjestys uusiksi. Erityisen iloinen olen siitä, että tiimimme toinen, australialaisen Ben Gersekowskin ja englantilaisen Rory Collingbournen autokunta saapui maalilipulle yleiskilpailun ja PRO-luokan kolmantena. Se sijoitus takasi heille kauden ensimmäisen palkintokorokkeen ja tuplamenestyksen tiimillemme, Eskelinen jatkaa.

Kilpailun voitti malesialainen Afiq Yazid ja japanilainen Kei Cozzolino. Thaimaan toinen osakilpailu ajetaan huomenna Suomen aikaa klo 8.10.

HUOM! Hyppää Mikon kyytiin ja katso hänen aika-ajokierros tästä: https://www.youtube.com/watch?v=oMPhm8uYmJ8&feature=youtu.be

Lopputulokset Lamborghini Super Trofeo Thaimaa 20.5.2017: 1. osakilpailu, yleiskilpailu top-3:
1. Afiq Yazid & Kei Cozzolino, 30 kierrosta
2. Artur Janoz & Toby Sowery, +10,523sek
3. Ben Gersekowski & Rory Collingbourne, +22,903sek
---
7. Mikko Eskelinen & Maxx Ebenal, +57,125sek (Pro-AM 3.)

Lamborghini Super Trofeo Asia 2017 sarjatilanne, 3/12 osakilpailua, PRO-AM-luokka, top-3:
1. Rik Breukers & Nigel Farmer, 44 pistettä
2. Mikko Eskelinen & Maxx Ebenal, 35 pistettä
3. Carrie Schreiner & Richard Goddard, 22 pistettä


18.5.2017 - Mikko Eskelinen ja Maxx Ebenal tavoittelevat palkintokoroketta Lamborghini Super Trofeo Thaimaan osakilpailuissa - Kaksikko sarjapisteissä toisena kahden avauskilpailun jälkeen

Kuukausi sitten Malesian Sepangin F1-radalla ajetussa Lamborghini Super Trofeo Aasian mestaruussarjan avausviikonlopussa jyväskyläläinen Mikko Eskelinen ja kanadalainen tallitoveri Maxx Ebenal saavuttivat kaksi PRO-AM luokan hopeista palkintokorokesijoitusta. Nyt tulevana viikonloppuna saksalaisen Leipert Motorsport tiimin kaksikko janoaa lisää menestystä kun sarjan kolmas ja neljäs osakilpailu ajetaan Thaimaan Buriramissa.


Eskelinen starttaa tropiikin säässä ajettaviin kahteen 50 minuutin mittaisiin kilpailuihin toiveikkaana; Valmistautuminen on sujunut erinomaisesti eikä kuuma ja kostea sää ole tuottanut ongelmia. Perjantaina edessä on kolme tunnin mittaista harjoitusta, lauantaina aika-ajot ja yksi osakilpailu ja sunnuntaina toinen. Eskelinen tietää, että tasainen ja menestyksekäs suorittaminen pitkässä 12 osakilpailun mittaisessa sarjassa on tärkeämpää kuin isolla riskillä voitosta ajaminen.

- Viikonlopulle on luvattu paahtavaa 35 lämpöasteen hellettä ja monsuunimaisia sadekuuroja, joten olosuhteiltaan haastetta tulee riittämään. Toisaalta samanlaisessa säässä ajettiin kuukausi sitten Malesiassa, joten uutta tämä ei ole. Olen nyt kuitenkin paljon paremmin valmistautunut, koska tiedän millaiseen rääkkiin taas itseni asetan. Onneksi olosuhteet ovat kaikille samat, joten laitetaan taas kaasu pohjaan ja katsotaan maalilipulla mihin se riittää, Eskelinen kertoo.

- Sarjatilanne on vähintäänkin herkullinen kun avausosakilpailuviikonlopun kaksi PRO-AM -luokan kakkossijaa pitää meidät sarjatilanteessakin kakkosena. Vaikka olemme kärkimies ja hallitsevan Euroopanmestari Rik Breukersin autokuntaa kuusi pistettä perässä niin tyytyväinen olen tähänkin tilanteeseen. Breukers ajaa paljon ja on tänäkin vuonna napsinut voittoja niin Aasian kuin Euroopan Lamborghini sarjoissa. Näin ollen hänen autokuntansa on meidän pahin vastus ja ehdottomasti haastamaan heitä lähdetään, Eskelinen jatkaa.

Live-Stream nettilähetys sekä koostelähetys MTV3 Max kanavalla

Lamborghini Super Trofeo Aasian mestaruussarjan avausosakilpailuista nähdään formulatasoinen Live-Stream nettilähetys osoitteessa: http://squadracorse.lamborghini.com. Lauantain osakilpailu ajetaan Suomen aikaa klo 10 ja sunnuntain toinen klo 7.20. Live-Stream lähetysten lisäksi avausosakilpailun parhaimmat palat tulevat näet koostelähetyksenä nyt torstaina C More Max TV-kanavalla klo 20:40.

Mahdollisuus ajaa itse Lamborghini Huracán Super Trofeo kilpa-ajoneuvoa

Mikko Eskelinen ja saksalainen Leipert Motorsport järjestää kesäkuussa Alastaron Moottoriurheiluradalla ainutlaatuisen tilaisuuden kokeilla miltä tuntuu ajaa 620 hevosvoimaisella Lamborghini Huracan Super Trofeo -viritteinen kilpa-ajoneuvolla turvallisessa ympäristössä.

- Minulta on usein yksityishenkilöt pyytäneet mahdollisuutta päästä kokeilemaan autoa, jonka ratin takana erinomaisesti viihdyn. Nyt sellainen on luvassa kun tiimini tulee kilpailukaluston kanssa Alastarolle ja näin kuka tahansa pääsee nauttimaan vauhdin hurmasta suljetulla ja vain tähän käyttöön varatulla moottoriradalla. Mikäli et halua ajaa mutta haluat olla kyydissä niin sekin onnistuu, Eskelinen kertoo.

Lisätietoja löydät Mikko Eskelisen kotisivuilta osoitteesta www.mikkoeskelinen.com.

Lamborghini Super Trofeo Asia 2017 EPÄVIRALLINEN sarjatilanne: 2/12 osakilpailua:
1. Andrew Haryanto, 30 pistettä
2. Rik Breukers & Nigel Farmer, 30 pistettä (1. Pro-AM)
3. Kei Cozzolino & Afiq Yazid, 27 pistettä
---
7. Mikko Eskelinen & Maxx Ebenal (Pro-Am), 24 pistettä (2. Pro-AM)

Lamborghini Blancpain Super Trofeo Asia 2017:
- 07.-09.04.2017 - Sepang, Malesia
- 19.-21.05.2017 - Burinam, Thaimaa
- 23.-25.06.2017 - Suzuka, Japani
- 18.-20.08.2017 - Fuji, Japani
- 22.-24.09.2017 - Shanghai, Kiina
- 16.-19.11.2017 - Imola, Italia
 
Mikko Eskelisen kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - Digitaalisen median tuotantostudio - www.mediaguru.fi