Kotisivuni Suomeksi My website in English
Seuraa minua Facebookissa! Seuraa minua Twitterissä! Seuraa minua Instagramissa!
TableTOp
NaviLeft GTM Motorsportin tuoreimmat uutiset Mikko Eskelinen CV & kilpailukalusto Kilpailukalenterini ja tulokset Parhaimmat kuvani Vauhdikkaimmat videoni Nautinnolliset ja vauhdikkaat moottoriurheilun palvelut Yhteistyökumppanit vauhdissa vahvasti mukana Elias Niskanen - SuperCars GT4 Iberia ratasarjan mestari Luka Nurmi - Ferrari Challenge Maailmanmestari Ota yhteyttä ja kannusta NaviRight
MiddleBar
 
Klikkaa ja lue lisätietoja Eliaksen kotisivuilta osoitteesta www.eliasniskanen.fi
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Elias Niskanen - Tulevaisuuden tähtikuljettaja

20.11.2022 - Elias Niskanen on uusi SuperCars Iberia ja Portugalin GT4-ratasarjojen suomalaismestari - Sunnuntain finaalilähtö täydellistä hallintaa

Kahdeksan palkintokorokesijoitusta kahdeksasta Espanjan ja Portugalin radoilla ajetusta SuperCars Iberia GT4-ratasarjan osakilpailusta napannut kuopiolainen Elias Niskanen, 22, oli portugalilaisen tiimikaverinsa Manuel Giaon, 50, täysin pitelemätön Lissabonin Estorilin entisella Formula-1 radalla ajetussa sunnuntain finaalilähdössä.

Niskanen starttasi kilpailuun paalupaikalta ja kellotti kilpailun nopeimman kierrosajan ennen kuin toi Mercedes AMG GT4-auton tiimikaverilleen Giaolle. Ensimmäisen autourheilumestaruutensa jo 30-vuotta sitten voittanut portugalilainen Manuel Giao ei luovuttanut johtoasemaa ja sen myötä toi tiimille kilpailukauden neljännen voiton. Koska Mestaruustaistelun kannalta pahin uhkaaja kolaroi itsensä ulos niin Niskasella ja Giaolla oli lopulta helppo iltapuhde kahden autourheilumestaruuden sinetöimiseen.

- Täydellinen päivä päättää erinomaisesti sujunut kilpailukausi. Pääsin paalupaikalta karkuun ja kun pahimmat kanssakilpailijat kolaroivat itsensä ulos kilpailusta niin ilman mitään paineita saatiin 45 minuutin mittainen kilpailu ajaa läpi. Ei kuitenkaan varmisteltu vaan ajettiin omaa suoritusta maaliin saakka. Sen myötä saavutettiin kilpailukaudelle asetetut tavoitteet, uusi kansainvälisen autourheilun suomalaismestari kertoo.

- Iso kiitos slovenialaiselle Lema Racing tiimille, joka antoi meille jokaiseen kilpailuun teknisesti täysin murheetta toimineen auton. Iso kiitos myös tiimikaverilleni, jonka kanssa ajettiin jokaisessa kilpailussa maksimaalista vauhtia. Ei tehty isoja virheitä ja tuotiin auto jokaisessa kilpailussa maaliin. Näin saatiin tuotettua myös maksimaalista näkyvyyttä yhteistyökumppaneilleni, joiden tuki on ollut korvaamatonta tämänkin projektin ajan, Mestari kiittelee.

Tasan 10 vuotta sitten jyväskyläläinen Mikko Eskelinen voitti samojen sarjojen Mestaruudet ja näin Niskasesta tuli järjestyksessään toinen suomalaiskuljettaja, joka Iberian niemimaalla ajetun kansainvälisen GT-ratasarjan on pystynyt voittamaan.

EPÄVIRALLISET loppupisteet SuperCars GT4 Iberia 8/8 osakilpailua, PRO-luokka, Top-3:
1. Elias Niskanen (FIN) & Manuel Gião (POR), Mercedes AMG GT4, 167p
2. Fernando Navarrete (ESP) & Gonzalo de Andrés (ESP), McLaren 570S GT4, 134p
3. Guillermo Aso (ESP) & Thomas Pintos (SPA), McLaren 570S, 130p

Elias Niskasen autourheilu-uran parhaimmat saavutukset
- 2022 - SuperCars GT4 Iberia - MESTARUUS
- 2020 - Lamborghini Super Trofeo EM-sarja - HOPEAA
- 2020 - Formula Open Finland - MESTARUUS
- 2019 - Aasian Formula Renault -sarja - NELJÄS
- 2018 - Formula Ford Finland Cup - MESTARUUS
- 2016 - Formula Ford SUOMENMESTARUUS
- 2015 - Formula Ford SM-sarja - HOPEAA
- 2014 - Karting NEZ KFJ Rudskogen Norja - PRONSSIA
- 2012 - Kartingin KF6 Challenge sarja - HOPEAA

 
Mikko Eskelisen kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - Digitaalisen median tuotantostudio - www.mediaguru.fi