Kotisivuni Suomeksi My website in English
Seuraa minua Facebookissa! Seuraa minua Twitterissä! Seuraa minua Instagramissa!
TableTOp
NaviLeft GTM Motorsportin tuoreimmat uutiset Mikko Eskelinen CV & kilpailukalusto Kilpailukalenterini ja tulokset Parhaimmat kuvani Vauhdikkaimmat videoni Nautinnolliset ja vauhdikkaat moottoriurheilun palvelut Yhteistyökumppanit vauhdissa vahvasti mukana Elias Niskanen - SuperCars GT4 Iberia ratasarjan mestari Luka Nurmi - Ferrari Challenge Maailmanmestari Ota yhteyttä ja kannusta NaviRight
MiddleBar
 
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Kumppanit

Mad-CrocMadCroc - www.mad-croc.com
MadCroc on hollantilaisvalmisteinen hiilihapollinen tauriini-, vitamiini- ja kofeiinipitoinen energiajuoma. Mad Croc nimellä valmistetaan myös Mad Croc Energy Gum -purukumia, alkoholipitoista Croc's Tail -energiajuomaa ja sokeritonta Mad Crocia. Mad Crocin maahantuoja Suomessa on Altia Oyj.

Plus KatsastusPlus Katsastus - www.plus.fi
Plus Katsastus palvelee kaikissa ajoneuvoihin liittyvissä katsastusasioissa ammattitaidolla, asiantuntevasti ja ennen kaikkea hyvällä ja aidolla palveluasenteella. Lisäksi rekisteröintipalvelut, omistajan vaihdot, vakuutukset ja siirtoluvat hoituu Plus Katsastuksen kautta.

Plus AutohuoltoPlus Autohuolto - www.plusautohuolto.fi
Autosi huoltopalvelut aikaa varaamatta! Plus Autohuollosta saat kätevästi kaikki autosi huoltopalvelut. Yrityksen käytössä on myös nykyaikainen vikakoodien lukulaite, joten vikadiagnoosit ja kustannusarviot saat myös odottaessa aikaa varaamatta.

ProAM Capital OyProAm Capital Oy - www.proam.fi
Jyväskyläläinen ProAm Capital Oy on jyväskyläläinen sijoitusyhtiö, joka on mukana useassa yrityksessä. Jos olet luopumassa yrityksestäsi ja/tai kiinteistöstäsi tai yrityksesi tarvitsee pääomaa kasvuun, tai sinulla on hyvä liikeidea, mutta on pääoman puutetta toiminnan käynnistämiseen niin ota yhteyttä!

TietoAkseliTietoAkseli Group - www.tietoakseli.fi
TietoAkseli on talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja tarjoava asiantuntijoiden yhteisö. Autamme asiakkaitamme tekemään tavoitteistaan totta.


ForeaForea - www.forea.fi
Forea tarjoaa räätälöytyjä ja täyden palvelun varaussuunnittelua, hallintoa ja hallintaa erittäin varakkaille henkilöille ja säätiöille. Yrityksen palvelun tavoitteena on hoitaa varallisuutta menestyksekkäästi pitkällä aikavälillä. Forean toimintatapa on vastuullinen, puolueeton ja läpinäkyvä.

MotoCutMotoCut - www.motocut.fi
MotoCut paalunkatkaisuratkaisujen avulla paalunkatkaisusta tehdään nopeampaa ja turvallisempaa sekä kaivinkoneesta saadaan entistä monikäyttöisempi ja kustannustehokkaampi. MotoCut katkaisukoura on kaivinkoneeseen kiinnitettävä uuden sukupolven katkaisulaite. Se on ensimmäinen markkinoilla oleva ratkaisu, joka suorittaa paalunkatkaisun timanttilaikoilla. MotoCut katkaisukoura on suomalainen innovaatio, jonka keksijä on Teppei Morimoto. Pitkä historia manuaalisesta paalunkatkaisutyöstä on auttanut Morimotoa tunnistamaan tarpeen laitteelle. Katkaisukouralla on kansainvälinen patentti.

SkyddaSkydda - www.skydda.fi
Skydda on yli 40 vuoden ajan keskittynyt henkilönsuojauksen ja työturvallisuuden kehittämiseen ja on Pohjoismaiden johtava toimittaja yli 30 000 tuotteen valikoimallaan. Samaan Bergman & Beving -konserniin kuuluvien brändien Guide, Zekler, L.Brador, Cresto ja Arbesko lisäksi valikoimaan kuuluvat suurimmat alan brändit. Laajan tuotevalikoiman lisäksi Skydda tarjoaa kattavasti erilaisia suojainkoulutuksia sekä muita palveluita. Tutustu tarkemmin skydda.fi tai kysy lisää skydda@skydda.fi

Matthias FriedMatthias Fried Oy - www.matthiasfried.fi
Matthias Fried Oy on Keski-Suomen suurin ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjä, joka myy, huoltaa ja asentaa laadukkaat ilma- ja maalämpöpumput nopeasti ja huolellisesti.

Figaro RestaurantFigaro Restaurant - www.figaro.fi
Ravintola Figaro on tunnelmallinen 90-paikkainen ruokaravintola Jyväskylän keskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa. Viihtyisä ilmapiiri rakentuu ystävällisestä ja ammattitaitoisesti palvelevasta henkilökunnasta, hyvästä ruoasta ja useasti palkitusta, laajasta viinivalikoimasta.

KariTeamKariTeam - www.kariteam.fi
Jyväskyläläinen on perinteikäs toimisto ja paino-alan toimittaja ja toteuttaja, joka palvelee sinua niin painotöissä ja toimistotekniikassa sekä -tarvikkeissa.


Kart In ClubKart'in Club - www.kic.fi
Kart´in Club on täyden palvelun kokous- ja kartingkeskus Helsingin Käpylässä ja se tarjoaa korkeatasoiset puitteet niin yrityksille kuin yksittäisillekin kartingista kiinnostuneille henkilöille. Noin 500 metriä pitkän kartingradan lisäksi Kart'in Clubilta löytyvät tasokkaat ja siistit kokoustilat sekä kolme edustussaunaa. Näissä tiloissa voit nauttia myös herkulliset ateriat ruokajuomineen.

Hyte Invest Oy Hyte Invest Oy
Jyväskyläläinen liikeenjohdon konsultointipalveluja toteuttava yritys.Lapin Kumi OyLapin Kumi Oy - www.lapinkumi.fi
Lapin Kumi Oy on vuonna 1947 perustettu rovaniemeläinen ja tällä hetkellä Suomen suurin yksityinen rengasalan erikoisliike. Yli 70-vuotta toiminut yritys on edelleen saman omistajasuvun hallinnassa, nykyään jo kolmannessa sukupolvessa.

GTM Motorsportin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.netMediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi
Jyväskyläläinen digitaalisen median viestintätoimisto MediaGuru Jack Bacon toteuttaa mediapalvelumme laidasta laitaan. Vuodesta 2002 lähtien lukuisten yritysten kuin aina MM-sarjasta tuttujen rallikuljettajien mediapalvelujen toteuttaja on myös minun valintani! Suosittelen!
 
Mikko Eskelisen kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - Digitaalisen median tuotantostudio - www.mediaguru.fi